Sunday, August 12, 2012

Dalaric PWP

DAMON & ALARIC - PWP

Alaric Saltzman betámolygott magányos, egyszerűen berendezett (ha a titkos rekeszeket nem számoljuk) lakásába, bezárta a dupla reteszt, és fáradtan szétterült a kanapén. Minden izma sajgott az éjjeli vámpírvadászattól, napközben pedig talán még nagyobb kihívással kellett szembenéznie: lázadó, a történelem iránt teljesen érdektelen tinédzserek fejébe kellett belevernie az érettségi anyagát. Idióta elődjének hála visszamenőleg is…
Már félálomban volt, mikor eszébe jutott, hogy véres kabátban, sáros bakancsban, izzadtságtól bűzölögve fetreng a nappali egyetlen viszonylag tiszta bútordarabján, így talán nem ártana felkelnie onnan, vagy legalább a padlóra legurulni, annak most már úgyis mindegy. A kivitelezésig viszont már nem sikerült eljutnia, ugyanis a következő pillanatban magával rántotta az álmok színes örvénye.
A férfi arra ébredt, hogy valaki épp a kabátját rángatja le róla, és a reflexei gyorsan működésbe léptek, amit kitűnően bizonyított, hogy alig öt másodperc alatt ott volt egy karó a jobb kezében, a bal pedig ökölbe szorítva lendült előre. Ám a hívatlan vendég számíthatott a támadásra, ugyanis a felé lendülő kéz elől ügyesen kitért, miközben már csavarta is ki a karót a töri tanár kezéből, mielőtt az akár egyet is pislanthatott volna.
Ám a következő pillanatban Alaric felismerte látogatóját, és rögtön megváltoztatta érzelmei irányát. Damon Salvatore higgadtan, derűs kis mosollyal állt a kanapé előtt. Fekete ingén csak pár gomb volt begombolva, így az egész szexi mellkasa kilátszott, és ha nem akadt el itt az ember tekintete, lejjebb egy egyszerű sötét farmert látott, mely két barna, magas szárú csizmában ért véget. Karjait lazán keresztbe fonta maga előtt, és türelmesen várt valamiféle reakcióra barátjától, ami nem is váratott magára sokáig:
- Öhhm, helló, Damon! – kezdte esetlenül Alaric, aki még kissé kómás volt. De a vámpír ennyivel is megelégedett, lehuppant a kanapé végébe, és elkezdte kikötni a férfi sáros bakancsait. – Mi szél hozott? – érdeklődött volna Alaric, ám Damon egy határozott pillantással elhallgattatta.
- Nem lehetne, hogy először ezen az útvonalon haladjunk tovább, – bökött fejével a félredobott kabát és lerúgott lábbelik felé- és majd csak utána beszélgessünk? – kacsintott a férfira, majd küldött neki egy szívdöglesztő vigyort, amitől a vámpírvadász pulzusa jelentősen felgyorsult.
Válasz helyett Alaric beletúrt Damon dús, sötét hajába, közelebb húzta magához, és rátapasztotta a vámpír szájára a sajátját. Damon felnyögött, és ajkait szétnyitva erőteljesen nyaldosni kezdte Alaric fogait, szájpadlását, majd a nyelvét, mire a férfi türelmetlenül széttépte a vámpír fekete ingét, és érdes ujjaival, nagy, meleg tenyerével végigsimogatta, markolászta a kőkemény izmokat.
Damon megszakította a csókot, épp csak annyi időre, hogy lerángathassa Alaric pólóját, majd nyelvük újra vad táncba fogott, és mindketten éhesen tapogatták egymás felsőtestének hibátlan izmait. A vámpír megszorította a férfi csípőjét, és a csókcsatából kiválva végignyalta Alaric széles mellkasát, mire az lerántotta Damon farmerjét. A vámpír nem viselt boxert, így semmi sem takarta ágaskodó férfiasságát, Alaric nagy örömére.
- És akkor rajtad miért van még mindig nadrág?! – morogta Damon, és egy villámgyors mozdulattal leszakította a férfit takaró utolsó ruhadarabot. Mikor meglátta, hogy Alaric úgyszintén nem hordott semmit a vászonnadrág alatt, és ugyan úgy be van már gerjedve, mint ő, szemfogai megnyúltak, szeme körül fekete karikák, és erek tűntek fel. Ricet ha lehet, csak még jobban feltüzelte a látvány. Imádta, hogy Damon vágyik rá, és ez az érzés kölcsönös.
Mivel Damon épp uralkodni próbált magán, hogy ne essen neki a férfi ütőerének, hiába beszélték meg már vagy százszor, hogy mindketten élvezik a vérszívást (Damon érthető okokból, Ric pedig, mert ilyenkor a vámpír igazán kikelt magából, és csodálatos dolgokra volt képes az ágyban), Alaric úgy döntött, kézbe veszi a dolgokat. Szó szerint.
Két kézzel rámarkolt Damon farkára, aki így azt a kis összekapart önuralmát elvesztve belemart Ric nyakánál a húsba, és ivott pár korty frissítő, meleg vért. Kis híján elélvezett az érzéstől, így gyorsan abbahagyta, mert nem akarta, hogy máris vége legyen. Lenyalogatta a sebet, és folytatva a mozdulatsort már a férfi mellkasán tekergőzött a nyelve, aki még mindig a kemény dorongot markolta Damon lábai közt, így kénytelenek voltak ellentétes irányba fordulni, mert egyikük sem akart engedni a pozíciójából. A vámpír már Alaric kockás hasának aljához közeledett, a férfi pedig mutatóujja hegyével szétkente Damon farkának a hegyén keletkező cseppet, és a fitymát felhúzva dörzsölgetni kezdte az érzékeny húst, pont, mikor a vámpír orra már Alaric fanszőrzetét csiklandozta, és most belemorgott a férfi medencecsontjába.
Ric megremegett, és mivel nem akart adósa maradni a vámpírnak, hirtelen jó mélyen bevette szájába a kőkemény férfiasságot, és ajkait összezárva fel-le mozgatta fejét. Damon még mindig Alaric lábai között matatva felüvöltött, majd gyengéden harapdálni kezdte a férfi farkának végét, két kezével pedig rámarkolt a golyókra, és lassan masszírozni kezdte őket. Ric már megállás nélkül remegett, és őrjöngve nyalta, szívta Damon dorongját, miközben egyre gyorsabb iramban lökte csípőjét a vámpír feje felé, eszeveszetten nyomulva beljebb a szájába.
Érezte, hogy Damon haja széjjeltárt combjai belső felét csiklandozza, hogy gondosan manikűrözött, mégis gyilkos kezei a golyóit kényeztetik, forró, síkos szája pedig felváltva harapdálja és nyaldossa hímtagját. Érezte, hogy az orgazmus határán lebeg, két lába között bizsereg a feszültségtől, izzadtságtól nedves, szőrös mellkasa pedig Damon kockáinak préselődik. Ekkor hirtelen kirobbant belőle az ondó, és telespriccelte a vámpír száját, aki kéjesen nyelte azt, miközben Alaric az orgazmus szárnyán repült, és extázisban, a száját kitöltő faroktól artikulálatlanul kiáltotta Damon nevét.
Damon türelmesen megvárta, míg a férfi kissé magához tér a gyönyör tetőpontja után, és mindketten mozdulatlanul feküdtek, ám mikor Ric lélegzete egy kissé kevésbé kapkodóvá vált, határozottan az ajkai közé döfött immár fájdalmasan kemény dákójával.
A férfi vette az adást, és újra szívni kezdte Damont, miközben egyik kezével a feszes, kerek fenekébe markolva közelebb húzta magához, majd tenyerét otthagyva karmolászni, markolászni kezdte Damon hátsó felét, akinek a hirtelen vágylökettől megrándult a farka Alaric szájában. A férfi eközben másik kezét is szolgálatba állította, szép lassan felcsúsztatta a vámpír lábán a térdétől a csípőjéig, majd alig érintve a bőrt cirógatni kezdte a heregolyók alatti érzékeny részt. A vámpír érezte, hogy nem kell sok, és ő is követi Alaricot, és mikor a férfi óvatosan megkarmolta a golyók és a vessző közötti kis részt, Damon szeme fönnakadt, és hatalmasat élvezve döfködött Ric szájában.
Míg a vámpír is kipihegte magát, Ric testhelyzetet változtatott, és Damon mellkasához simulva hozzábújt, apró csókokkal hintve be a nyakát.
- Köszönöm – hálálkodott Alaric. Nagyon ritka volt ugyanis, hogy ő menjen el először. Damon mindig úgy intézte, hogy az ő szükségletei elégüljenek ki először. Ám ritka alkalmakkor, mint például most is, látta a férfin, hogy mennyire fáradt, vagy a padlón van valamiért, és ilyenkor meglepően gyengéd és megértő volt. Sosem ismerte volna be, de tekintettel volt Ricre.
- Pedig meg sem érdemelted! – morgott most is. – Úgy volt, hogy fél hatkor nálunk, és arra értem ide hétre, hogy édesdeden csicsikálsz a kanapédon- duzzogott.
Nos, be kell látnom, hogy igazad van, viszont gondolom feltűnt, hogy nem holmi szeszélyből nem jelentem meg a Salvatore-házban – mutatott rá Alaric, hogy mennyire ki volt ütve. – Meg tudsz bocsátani? – kérdezte hangját elvékonyítva, szempilláit rebegtetve, így próbálva elviccelni a dolgot. Damon vette az adást, és látványosan elhúzta a száját, állát kopogtatta a mutatóujjával.
- Nos, azt hiszem, igen. Egy feltétellel… most azonnal kiengesztelsz! – vigyorodott el magabiztosan, majd háttal fordította magának Ricet, pillanatok alatt újra megkeményedő férfiasságát a férfi fenekének két félgömbje közé préselte, és szinte egyszerre nyögtek fel a visszatérő izgalomtól.
Damon rutinos mozdulattal benyúlt a kanapé ágyneműtartójába, és előhúzta a síkosítót. Bekente vele két ujját, majd Ricnek nyújtotta a flakont. Kissé lejjebb csúszott, és először egy, majd két ujjával kenegetni kezdte Alaric segglyukának bejáratát és belsejét, egyre jobban tágítva azt. Mikor már két ujjal kényelmesen elfért benne, a harmadikat is becsúsztatta szép lassan, miközben néha nyalt egyet Ric hátán. A férfi egyszerre nyögött fel a kéjtől és a fájdalomtól. Damon már mélyen járt a hátsó felében, mikor ő is síkosítót nyomott a tenyerébe, és alaposan beledörzsölgette a vámpír szerszámába, ami így még nagyobbra nőtt a hatalmas, forró kezek között.
Mikor Damon már nem tudott tovább várni, kihúzta az ujjait, és visszacsúszott Alaric hátán. Dorongját gondosan a férfi hátsójának bejáratához illesztette, majd erőteljesen nyomulni kezdett befelé. Mikor már jó mélyen járt, várt pár másodpercet, mert érezte, hogy Ric még így is a fogát csikorgatja fájdalmában, majd egy gyors rugózó mozdulattal már a férfiben is kéjhullámokat indított el. Innentől kezdve pedig csak az élvezetnek élt. A szűk, forró járat szorította lüktető farkát, és a vágytól magán kívül döfködött Alaricban. A férfi nyakára hajolva belemart az ütőérbe, és lassú kortyokban élvezte a vérének zamatát. Annyira jó érzés volt, hogy úgy érezte, muszáj neki is tennie valamit Ricért, mert ez így elég egyoldalú, olyan, mintha a férfi csak egy bábu lenne. Ezért Alaric dereka mellett két oldalt lenyúlt, és jó erősen rámarkolva a férfi szerszámára húzkodni kezdte azt, mire Ric önfeledt nyögdécselésbe kezdett: - Büntess! Büntess még!
Ahogy Damon közeledett a csúcshoz, úgy gyorsította kezei tempóját is, és Ric egyszer csak megint elélvezett. Ha pár héttel ezelőtt valakitől azt hallja, hogy a világ legcsodálatosabb dolga, hogy hátulról basznak, és közben kézzel kényeztetnek, valószínűleg idiótának titulálja. Ám most pontosan ezt érezte. És a vérszívás már csak hab volt a tortán.
Miközben Damon azt figyelte, hogy Alaric elélvez, érezte, hogy megint meg kell ízlelnie a spermáját, így otthagyta a kezét, dörzsölgette a hegyét is, és mikor a férfi végzett, a szájához emelte a kezeit, és kéjesen lenyalta róla Ric nedveit. Ahogy Ric vére és az orgazmusának íze keveredett Damon szájában, olyan gasztronómiai élvezetet okozott, hogy a vámpír sem bírta tovább, és üvöltve élvezett a férfi seggébe, miközben hágta, egyre csak hágta.
Mikor végre ő is kiürült, kihúzta félig ernyedt dákóját Alaric hátsójából, majd a szétszaggatott nadrággal letörölgette róla a sok spermát, síkosítót, és hát igen, egy kis vért is. Ezek után magához húzta a férfit, szenvedélyesen megcsókolták egymást, majd szorosan összebújva, pihegve hevertek a kanapén (még jó, hogy Ricnek volt annyi esze, hogy széles kanapét vegyen az előző heti összetört helyett).
Damon éberen érkezett, de ettől a két numerától mégis kifulladt, Alaric meg amúgy is hullafáradt volt, szóval nem is volt kérdés, hogy végre alszanak egy jót. Aztán ha valamelyikük felébredne az éjszaka közepén, beiktatnak egy kis etyepetyét, és folytatják a jól megérdemelt szunyálást. Ám mielőtt még elnyelte volna őket a sötétség:
- Azt hiszem, megbékéltem – motyogta Damon félálomban Ricnek, aki erre álmosan elmosolyodott, és egy perc múlva már békésen aludtak egymás karjában.