Sunday, February 23, 2014

100,000!

Sziasztok!

Jó régen nem hallottatok rólam, igaz? De most inkább hagyjuk a hiányzásom okait, és inkább engedjétek meg, hogy megosszam veletek a hírt: tegnap este elértük 100000-es látogatottságot!


Borzasztóan örülök ennek a mérföldkőnek, amire a blog másfél évvel ezelőtti indulásakor egyáltalán nem számítottam! Hihetetlenek vagytok, amiért ezt megadtátok nekem (nekünk), és úgy hiszem, sose lehetek elég hálás érte. Mindenesetre megpróbálom megköszönni azzal, hogy még a mai nap folyamán felteszek nektek valamit - egy meglepetést! Annyit elárulok, hogy nincs benne a menetrendben, hanem inkább spontán ötlet alapján íródott.

Addig is, még egyszer nagyon köszönöm nektek, hogy támogattatok és olvastatok, és nagyon bízom benne, hogy ez a jövőben sem fog változni. Előre a következő százezerig, ugye? :)

További szép napot Nektek!

H.

4 comments:

  1. El sem hiszed, hogy mennyire örvendek, hogy végre van vmi hir felőled!!!!!!!!! :):) Gratulálok a 100.000 - hez, kiérdemelten érezheted magad büszkének. Hidd el nem véletlen, ilyen csak annak adatik meg aki szenzációs iró, mint te. GRATULÁLOK, millió puszi és öleslés mellett :):):):):):D

    ReplyDelete
  2. Istennőm!
    Én mindig is tudtam, hogy így lesz! Szívből gratulálok hozzá! :)

    ReplyDelete
  3. Gratulálok a 100000-hez. Jó, hogy vissza tértél és látni, hogy ilyen népszerű az oldal.

    ReplyDelete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.