Saturday, April 20, 2013

Részletek a 9. fejezetből

Angliai kalandjaim miatt elég valószínű, hogy csak holnap tudom feltenni az új részt. Kiengesztelésképpen viszont hoztam nektek két rövid részletet A Vadász című fejezetből. Készen álltok némi szexi Delena-akcióra?


"Damon és Elena őrült módjára tömték magukba a tortillát, igyekezve minél hamarabb kijutni az étteremből, bár ez nem volt könnyű feladat, tekintettel arra, hogy Elena korábbi előadása óta még mindig rengetegen bámulták őket. Amint befejezték, Damon a számla végösszegének nagyjából a háromszorosát hagyta az ágyon, majd villámgyorsan megragadta Elena kezét és kisiettek a kerthelyiségből. Kiérve Damon rögtön ház falának nyomta Elenát, ajkaival szorosan foglyul ejtve az övét, és egy hosszú, szenvedélyes csókcsatába kezdek. Mindketten olyan vadító éhséget éreztek a másik iránt, amit lehetetlen volt puszta csókokkal csillapítani, ők annál jóval többre vágytak. Égető vágyat érezve a fiú bőrének érintéséért, Elena egy egyszerű mozdulattal feltépte az inget, amit viselt, szanaszét repítve ezzel annak gombjait. Elégedetten vette szemügyre az elé táruló látványt, ami csak fokozta benne dolgozó vágyat, s újból megcsókolta Damont, egy fikarcnyit sem veszítve az édes hevességből, és közben kezei bejárták szerelme izmos mellkasát. Damon csak nagyon nehezen tudta leküzdeni az ösztönt, hogy nekipréselje a falnak a lányt, és ott helyben magáévá tegye, de végül sikerült ennyit kinyögnie:
- Hotel. Ágy. Most."

"- Nagyon remélem, ütős tervet készítettél, ugyanis nekem elhiheted, ezeket nem fogod olyan könnyen legyőzni.
- Megnyugodhatsz, tökéletesen felkészültem - felelte Connor. - A hibridek becserkészésére külön fegyverem van.
- Helyes. Most minden erődre szükséged lesz, Jordan - tette hozzá a hang. - Pláne, hogy egyedül leszel.
- Nem kell engem félteni, máskülönben, ugyan nem bízom Stefan Salvatore-ban, tudom, hogy nem fog elárulni. Engem nem. Viszont éppen az lehet a legerősebb fegyverem, hogy senki nem számít arra, hogy Stefan képes lesz elárulni őket. És ha valamivel, váratlan dolgokkal térde lehet kényszeríteni az összes nyomorult szörnyeteget.
- Valóban megkíméled a hasonmást?
- Egy ideig mindenképpen, de nem tartom sokáig életben. Mindössze azért lesz rá szükségem, hogy mindezek után csapdába csaljam a kisebbik Salvatoret. Ha foglyul ejtem a Gilbert lányt, ő érte fog jönni, egyenest belesétálva a csapdába - magyarázta a vadász. - Akkor pedig mindkettővel végzek.
- Figyelemre méltó. Remélem ehhez hasonló logikával építetted föl Mysic Falls megtámadásának tervét is.
- Maradjunk annyiban, hogy a csalik felhasználása itt is fontos szerepet játszik majd.
- És kik lesznek ezek a csalik? - tudakolta kíváncsian a hang.
- Kettő is lesz - válaszolta Connor, ördögien elmosolyodva. - Tyler Lockwood és Elena Gilbert."

Tovább a részhez >>>

3 comments:

  1. Delenaaa! Alig várom... :) Üdv. újra itthon! :) <3

    ReplyDelete
  2. Szia,üdvözöllek idehaza!
    Hmmm DELENA,már alig várom! :)<3
    egy apró megjegyzés nem az asztalon hagyott Damon 3x annyi pénzt?
    mert azt írtad hogy az ágyon:D nagyon várom! Siess!
    Bia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaj, köszönöm, hogy szólsz :) a fejezetben már kijavítva fog szerepelni :D

      Delete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.