Friday, May 10, 2013

Összetörve - Szereplők

Elena Gilbert

 "S ahogy ragyogó, érzelmektől túlcsorduló tekintetével rabjává tette az enyémet, azt éreztem, hogy soha többé nem fogok semmit szépnek találni, csak őt...Igen, most már tudtam, mi volt ő: egy igazi küzdő, aki az álmainak élt, aki hiába is akarta, nem tudta soha igazán feladni azokat." (Damon Elenáról)
*
"Végre nem kell tettetnem, hogy jól vagyok, nem kell egy más személyiség maszkját hordanom, elrejtve a valódi érzéseimet. Meg akarom ismerni azt, akivé váltam, és ki akarom tapasztalni, milyen az, ha az ember végre őszintén boldog." (Elena)

21 éves. Leghőbb vágya az volt, hogy író legyen, azonban egy csalódásnak köszönhetően úgy tűnik, végleg elesik álma megvalósításától. A teljes újrakezdés reményében utazik el Rómába, remélve, hogy végre megtalálja majd, amit eddig hiába keresett.


 Damon Salvatore

  "Látom rajta, hogy óriási fájdalommal kell megbirkóznia minden nap, s szörnyű dolgokon ment keresztül, olyanokon, amelyeket legszívesebben elfelejtene, ha tudna, ezek azonban meghatározták a múltját és a jelenjét, egy életre mély sebeket hagyva a szívén." (Elena Damonről)
*
 "És ha a szerelem megun téged, akkor egyszerűen eldob magától, te pedig hirtelen olyan egyedül találod magad, mint az első hóvirágok februárban, árván, magányosan, mindössze egy emlékkel a szívedben, hogy a szerelem néha lehet boldog is." (Damon)

26 éves. A Salvatore Insurance & Investment Company vezetőjeként a világ egyik leggazdagabb embereként tartják számon. Mégis, hiába a rengeteg pénz, a megszámlálhatatlanul sok egyéjszakás kaland, mégsem boldog. Szentül hiszi, hogy nem képes többé szeretni, miután Katherine megcsalta és összetörte a szívét.



 Stefan Salvatore

 23 éves, Damon féltestvére. Két évig volt együtt Elenával, és ő finanszírozta a lány egyetemi tanulmányait, egészen addig, amíg el nem váltak útjaik, amikor Elena rájött, hogy Stefan végig csalta.
Rossz viszonyt ápol bátyjával.



Katherine Pierce

"Katherine nem volt több egy hazug, képmutató, kétszínű parazitánál, aki mást sem tud, mint élősködni az embereken, pusztán azért, mert úgy kívánja meg az érdek." (Damon Katherine-ről)

Damon barátnője volt másfél évig, és a férfi őt tartja egyetlen szerelmének. Kapcsolatuk azért ért véget, mert Damon megtudta, hogy Katherine csupán érdekből volt vele, sőt, még legnagyobb riválisával, Mason Lockwooddal is megcsalta őt.


  
Alaric Saltzman

 Damon legjobb barátja, és munkatársa a vállalatnál. Az első perctől kezdve megpróbálta lebeszélni Damont arról, hogy Katherine-nel legyen.



Felicity Smoak

 A római Hassler hotel szétszórt, amerikai recepciósa, aki sokkal többet tud, mint amennyit elmond.
A karaktert az Arrow című sorozat azonos nevű és külsejű szereplője ihlette.



Ernesto Hale

 Félig olasz származású jógaoktató és masszőr, aki rögtön megtalálja a közös hangot Elenával, ezzel önkénytelenül is kivívva Damon ellenszenvét. Habár szociológiát tanul, sokkal inkább zenészként tudja elképzelni magát.



Francesco Tocci

A Hassler igazgatója, Damon ügyfele és barátja, illetve Ernesto nagybátyja.



 Caroline Forbes 

  Elena hiperaktív legjobb barátnője. Mindig is ellenezte Stefan és Elena kapcsolatát, mondva, hogy a férfi csak áltatja Elenát.



 Jenna Sommers

  Elena és Jeremy utánozhatatlan nagynénje. Ő a törvényes gyámja nővérei gyerekeinek, miután azok szülei életüket vesztették egy autóbalesetben.


Jeremy Gilbert

 Elena 17 éves öccse.


Bonnie Bennett 

 Elena másik legjobb barátnője. Caroline-nal közösen igyekeztek lebeszélni Elenát "őrült" olaszországi kalandjáról.

No comments:

Post a Comment

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.