Saturday, January 25, 2014

Újabb késés

Sziasztok!

Bizonyára elegetek van már az ehhez hasonló bejegyzésekből (tudjátok, amikor hosszan, vontatottan nyafogok arról, mennyire nehéz az életem és hogy mennyi problémám van). Higgyétek el, nekem is.

Ezúttal is azért írok, hogy bejelentsem a nyilvánvalót: az új rész megint késik (minő meglepetés, nemde?). Most az az indokom, hogy habár már készen állt a Végzet következő fejezete, visszaolvasva annyira utáltam, amit olvastam, hogy kitöröltem az egészet, és újrakezdtem. Ráadásul újabban rengeteg rágódok valami (valaki?) olyasmin, amin nagyon nem kéne, főleg úgy, hogy tudom: a másik félnek még véletlenül se jutok eszébe. Na de, ez van...

Ami talán jó hír, az az, hogy az iskolai ábrándozásaim érdekes eredménnyel jártak: hat új novella ötlete született meg a fejemben, melyek közül egyik formabontóbb, mint a másik. Egy közülük például egy valós, megtörtént eseményen alapszik, egy másik talán életem legpszichésebb (és ez nagy szó!) írása lesz, egy harmadik meg végre nem Delena központú. Ez persze mind a jövő zenéje, annyit viszont elárulhatok, hogy minden hónapban közzé fogok tenni egyet-egyet.

Utoljára pedig, az Összetörve rajongóinak üzenem, hogy vessenek egy pillantást az oldal tetején található zenelejátszóra. Láttok benne valami érdekeset? ;) Nagyon remélem, hogy igen. Aki megtalálta, nyugodtan jelezze!

Szóval, igyekszem hozni a javított hatodik fejezetet, de sajnos szükségem van némi időre. Addig is, kellemes hétvégét mindenkinek!

H.

4 comments:

  1. Istennőm!
    Ne parázz, megértjük! :)

    ReplyDelete
  2. Csak nyugi, addig várunk ameddig kell!!!! :):):)

    ReplyDelete
  3. Nincs para, rendben :) Köszönöm a megértéseteket!

    ReplyDelete
  4. Az Epilógus zenéje:))) Éljen:)))

    ReplyDelete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.