Sunday, March 23, 2014

Életjel

Sziasztok!

Szörnyen érzem magam, amiért több, mint egy hónapja váratlak benneteket és nem hozok semmit. Még arra se jutott időm, hogy egy normális bocsánatkérő jegyzetet írjak, nemhogy megírjak egy fejezetet. Mi több, az e-mailjeim 90%-a is olvasatlan, szórakozni se járok el az utóbbi két hónapban, hanem egyre csak otthon, vagy az iskolában ülök és tanulok, mint egy állat. Rettenetes, higgyétek el.

De kérlek, ne gondoljátok azt, hogy elhagytalak benneteket, vagy megfeledkeztem volna rólatok, sőt! Egy csomó ötlet, gondolat van a fejemben, és alig várom, hogy leírjam...csak egyszerűen nem tudom, mikor. Nagyon sajnálom. Igyekszem időt szorítani rátok, és megpróbálok még ebben a hónapban előrukkolni valamivel. Nagyon szépen kérlek Titeket, tartsatok ki és legyetek türelemmel, és én mindenképpen meghálálom majd.

Köszönöm.

HexiTVD

5 comments:

  1. Istennőm!
    Ez a fránya 2. osztály, ha jól saccolom, akkor egy cipőben járunk! (Javíts ki, ha tévedek)
    Nekem is alig jut időm bármi másra, mert nagyon kifáraszt ez az egész.
    Szerintem mi türelmesek vagyunk, szóval nem lesz itt gond! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, mi lesz még itt jövőre! ;P (Higgyétek el, nem lesz jobb. Semmivel... :/ )
      És tudom hogy tökre nem nekem szólt a bejegyzés sem a komment, de kitartást mind2töknek!! :) És Hexi, így is brutális, amit tolsz. ;) <3

      Delete
  2. Hát a sulival és a tanulással foglalkozni kell és amíg van van idő gondolkodni új részeken és ötleteken addig nincs is baj. Várunk amíg csak kell.
    A jó munkához sok idő kell, rosszat meg bárki tud csinálni.

    ReplyDelete
  3. Semmi gond megértjük, és türelemmel várunk :)

    ReplyDelete
  4. Hexi!
    Semmi gond nagyon türelmesek vagyunk egy ilyen fantasztikus íróval mint te :)Amúgy én is írtam neked a saját e-mail címedre:)

    ReplyDelete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.