Friday, November 16, 2012

Jegyzet - Mérföldkő

Sziasztok!

Úgy érzem, a mai nap sorsfordító volt minden Delena rajongó életében. Mivel annyi minden jár a fejemben, azt gondoltam, megosztom veletek pár gondolatom. FIGYELEM! Csak az olvasson tovább, aki már látta a negyedik évad 6. részét!

Szóval, valószínűleg nektek is feltűnt, hogy Stefan és Elena annyi hullámhegy, hullámvölgy, jó és rossz élmény után (végre!) szakított. És hogy mi ebben olyan különleges? Az, hogy Elena immár olyan erős érzéseket táplál Damon iránt, hogy már nem tudja (?) úgy szeretni Stefant mint azelőtt. Tehát ezután végre-valahára, itt állunk Damon és Elena szerelmének kiteljesülésének a kapujában!

Másrészről pedig, örülök annak, hogy Elenában hasonló gondolatok fogalmazódtak meg, mint az általam írt fanfiction főszereplőjében. Ezalatt azt értem, hogy én is úgy képzeltem el, hogy Elena érzései Damon iránt vámpírrá válása után ennyire fel fognak erősödni. Igen, én is így képzeltem valahogy.

Mondanom sem kell, borzasztóan örülök, hiszen amióta nézem a sorozatot, az a vágyam, hogy ez a két személy egymásra találjon. Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, és azt hiszem, november 15-e (vagy 16-a) piros betűs ünnep lesz a Delena rajongók naptárában! :)

HexiTVD

No comments:

Post a Comment

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.