Thursday, November 22, 2012

Részlet a 12. fejezetből

Kedves Olvasók!

Sajnálom, hogy megint így megváratlak benneteket, de most valóban igaz: egy-két napon belül hozom az új részt! De addig is, itt egy van két kis ízelítő a 12. fejezetből!

"- Szia Stefan, itt Bonnie - szólalt meg egy ideges hang a vonal túloldalán. - Azt hittem, már te sem fogsz soha reagálni a hívásaimra.
- Miért, ki nem reagál még? - kérdezte Stefan összevont szemöldökökkel.
- Elena és Damon.
- Ja, ők elmentek valahová a hétvégére és bizonyára nem vittek telefont.
- Ami azt illeti, erre már én is rájöttem vagy félszáz sikertelen próbálkozás után. Na mindegy, muszáj elmondanom valamit: volt egy látomásom.
- Nézd, Bonnie - kezdte Stefan, remélve, hogy lerázhatja a boszorkányt. - Én nem értek ezekhez a misztikus dolgokhoz, szerintem Caroline-t sokkal jobban érdekelné az ilyesmi...
- Nem erről van szó! - szakította félbe a vámpírt kissé feldúltan Bonnie. - Te komolyan azt hitted, hogy lelki szemetesládának nézlek?! Ez ennél sokkal fontosabb: Elena veszélyben van.


"Ki az az ember, akit a legjobban szeretsz? - tudakolta a lány, bár nagyjából tisztában volt a válasszal. Ekkor már a Salvatore ház előtt álltak.
- Hű rabszolgaként csakis az úrnőm jöhet szóba - kacsintott Damon. - Annak ellenére, hogy elég kemény kezű.
- Valóban?
- Ó, igen! Ha valami nem tetszik neki, akkor megbüntet. Na látod, ezért is kapok majd,
hogy itt panaszkodok. - Damon kipattant  kocsiból, majd kisegítette barátnőjét.- Rossz fiú voltál, Damon - Elena egész közel hajolt a srác arcához, s mélyen a szemébe nézett. - Készülj a büntetésre!"

Tovább a részhez >>

No comments:

Post a Comment

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.