Thursday, January 31, 2013

Részletek a 21. fejezetből

Sajnálattal kell közölnöm, hogy a 21., "Szellemes éjszaka" címet viselő fejezet valószínűleg egy-két nap késéssel kerül feltöltésre, idő hiányában. Kérlek, legyetek megértőek, és figyeljétek továbbra is a frissítéseket. Addig is hoztam két részletet a szóban forgó részből.
Kitartás!

"Nemsokára mindketten érezték, hogy ideje hazamenni, bármennyire nem akartak kiszakadni az idillből, amiben éltek. Így megbeszélték, hogy vasárnap visszamennek Mystic Fallsba.
Az utolsó estén Damon egy gyertyafényes vacsorával lepte meg szerelmét, ami elég jó ötletnek bizonyult. Végül, az este zárasaként kiültek a teraszra, hogy megnézzék a naplementét. Elena Damon ölében ült, fejét a fiú vállára hajtva, s elbűvölve nézte az izzó napkorongot, ahogy lassan eltűnik fák mögött.
- Mindig kéne egy ilyen hét - törte meg a csendet Elena. - Egy kis idő, amikor csak tényleg csak egymással foglalkozunk. Tudom, hogy önző dolog, de akkor is erre vágyom a legjobban.
- Egyáltalán nem önző! - cáfolta meg barátnőjét Damon. - Sőt, inkább természetes. Viszont nem Elena Gilbert lennél, ha nem érdekelnének a barátaid.
- Nem hanyagolhatjuk el őket, hisz ők sem teszik ezt velünk - vágta rá Elena. - Azonban ez nem jelenti azt, hogy nincs jogom néha egy ideig kettesben lenni veled.
- Felőlem bármikor eltűnhetünk.
- Akkor ezt megbeszéltük. Egyébként, ha már itt tartunk, akartam mondani neked valamit.
- Igen? És mit? - kérdezte Damon."


"- Szóval, mi a gyűlés témája? - váltott témát Damon. - Bizonyára van valami oka, hogy így összeröffentetek.
- Nincs - vágta rá Stefan, talán egy kicsit túl gyorsan.
- Nos, Öcsi, tekintettel arra, hogy százhatvanhárom éve ismerlek, elég könnyen ki tudom deríteni, mikor hazudsz - közölte Damon nemes egyszerűséggel. - Tehát, ki vele, már megint mit nem mondtatok el nekünk?
Caroline, Bonnie, Tyler, Jeremy és Stefan összenézett, nem tudva, mit mondjanak. Ám ekkor hirtelen, egy csapásra kialudt az összes villany, és kivágódott a bejárati ajtó. Odakint megváltozott az időjárás. az ég beborult, a levegő lehűlt és erős, hűvös szél fújt be az ajtón.
- Mi folyik itt? - tudakolta Elena, kissé remegő hangon.
- Kezdődik - nyögte Bonnie, és megragadta a mellette álló Jeremy kezét.
- Mi kezdődik? - Damon felemelte a hangját, idegesen pislogva a többiekre.
- Azt mondja, jönnek - szólalt meg Jeremy fojtott hangon. - És innen már nincs visszaút."

Tovább a részhez >>

No comments:

Post a Comment

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.