Saturday, February 9, 2013

Információk és ismertető a Végzet második évadához

Jön a Végzet 2. évada! Remélem, hogy izgatottak vagytok, hiszen rengeteg elvarratlan szál maradt az első évadból.
A második évadban minden megváltozik: Habár Elena először nem érti a büntetést, amit kapott, azonban mikor végül rájön, olyan bűntudatot érez, mint még soha, s amire akár a kapcsolata is rámehet Damonnel. Eközben Stefant továbbra is zaklatja az ismeretlen sms-író, amivel szinte az őrületbe kergeti a fiút, egyre lejjebb és lejjebb lökve őt a féltékenység lejtőjén.
Caroline, Bonnie, Elena, Stefan, Matt és Tyler számára pedig elérkezik a gimnázium utolsó hónapja, amely komoly döntések elé állítja őket a jövővel kapcsolatban.
Megismerkedünk valakivel Rebekah múltjából, és sok mindent megtudhatunk Klausról és a szándékairól.
Emellett ne feledkezzünk meg a Damon-Elena párosról sem: Damon egy olyan döntés elé állítja Elenát, amelynek a súlyát csak később érzik meg mind a ketten, és ami elkerülhetetlenül vitákhoz és nézeteltérésekhez vezet.
Végül pedig, mint mindig, most se honol sokáig béke Mystic Falls városában, hiszen egy új, veszélyes ellenfél ismét veszélybe sodor mindenkit, amelyből csak az összefogás a kiút.
Ha jelmondatot kéne választani a második évadhoz, azt hiszem a "Semmi sem az, aminek látszik" passzolna leginkább hozzá. Mert ez tényleg a változás évada lesz.
Végezetül pedig íme az első három rész, és megjelenési időpontjuk:
1. rész: A büntetés (február 26, kedd)
2. rész: Árnyak (március 4, hétfő)
3. rész: Új kezdet (március 11, hétfő)
Tehát, hamarosan itt a második évad! :)

2. évad, 1. rész: A büntetés >>>

2 comments:

  1. Szia! :)
    Most indítottam el életem első történetét, és örülnék, ha bekukkantanál, persze csak ha érdekel. Még elég amatőr vagyok, ezért építő kritikáknak örülnék. :)
    oldalam: http://delenatortenetek.blogspot.hu/

    U.i.: Nagyon tetszik a történeted, alig várom a folytatást! Csak így tovább! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helló! :D először is, köszönöm a dicséretet!
      megnéztem az oldalad, de jobban örülnék neki, ha valamilyen privátabb módon tudnánk beszélni. Írj egy e-mailt a tvdfanfiction@ymail.com címre, és akkor szívesen elmondom a véleményem :)

      Delete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.