Saturday, April 27, 2013

Kérdés Hozzátok

Helló, kedves Olvasók!

Először is, ismételten megköszönöm, hogy továbbra is velem tartotok, leírjátok a véleményeteket, elviselitek, hogy lassan és késve dolgozom. De hát én is ember vagyok, tehát nemhogy tökéletes nem vagyok, még jó messze is állok attól.

Szóval, ez a kis jegyzet azért született, mert afelől érdeklődnék, lenne -e kedvetek jövő hónaptól egy újabb Damon-Elena sztorit olvasni. Ezúttal egy hosszabb, nagyjából tizenöt fejezetes irományra gondoltam, amely mellett természetesen folytatnám a Végzetet is. És itt jön a kérdés: két ötletem, jobban mondva megkezdett történetem van, és kíváncsi lennék rá, melyiket olvasnátok szívesebben május második felétől:

Az egyik elüt az eddigiektől, amiket eddig írtam: ez egy (fanfiction nyelven szólva) All Human sztori, azaz minden szereplője ember. Természetesen drámai témájú, de azért szerelem és humor is lenne benne. A történet az Összetörve címet viseli.

A másikban léteznek vámpírok, de ez egy valódi dráma, amely nagyon közelít a tragédia műfajához. Rengeteg fájdalom, szívszorító pillanat és hamisíthatatlan szerelmi vonal - Delena módra. Különlegessége, hogy Elena már az elejétől fogva vámpír, és soha nem ismerte Damont. Ez a sztori pedig a Sorstalanság nevet kapta.

Tehát ez a két történet az, ami nagyon megmozgatta a fantáziámat az utóbbi időben. A kérdés tehát az, hogy szívesen olvasnátok -e őket, és ha igen, melyikkel kezdjem? Mindkettőhöz vannak már kész fejezetek, szóval a kezdéssel nem lesz probléma.

Előre is köszönöm a válaszotokat és további jó olvasást kívánok! :)
- HexiTVD

5 comments:

  1. Biztos emlékszel még arra amikor azt mondtam, hogy nem tudsz annyi Delena storit, irni amit ne olvasnék el. Nos, van egy rossz hirem: komolyan is gondoltam, nagyon komolyan. Ergo ez annyit jelent, hogy csapj a lovak közé. Mind kettőt imádni fogjuk, én 1000%-os. Alig várom már, amúgy szerintem ki ne olvasná szivesen a történeteid, főleg ha már bele kostolt 1x...... Türelmetlenül várom bármelyik Delena történeted.

    ReplyDelete
  2. Nem hiszem, hogy a kérdés felém irányult volna, de ha mégis, csak annyit tudok mondani, hogy kicsit bővebb előismereteim alapján minden egyes sztorikezdeményed, sőt ötleted csodálatos, és megérdemli, hogy leírd. ;P De mivel erre valószínűleg a világ összes ideje sem lenne elég: első körben az Összetörve sztorit javasolnám ide, mert az nem olyan nagyon mély, mint a Sorstalanság, szerintem legalábbis...:$ Viszont pont ezért: hogyha inkább megmutatnád, milyen sokoldalú tehetség vagy, és baromi mélységekig tudsz leásni, akkor utóbbi. :) Amúgy nyilván tudod, h bármit szívesen olvasok tőled, MF! :) <3

    ReplyDelete
  3. Woww!
    Nos először is, ahogy azt én többnyire le szoktam írnia a feltételezett késésekkel kapcsolatban: "Egy jó DELENA sztorira mindig képesek vagyunk várni", legalább is én biztosan!
    A kérdéssel kapcsolatban pedig én ilyen szinten tanácstalan vagyok! Én ind a 2-t el akarom olvasni!!!!! Pláne mivel Delenás, szóval így abszolút!
    Az én véleményem az, bármelyikkel is kezded én szeretni fogom!

    ReplyDelete
  4. Szia.Először azt szeretném mondani:SAJNÁLOM.Azért ,mert idáig nem kommenteztem csak nagyon magamba voltam zuhanva lelkileg.Volt egyfajta trauma jellegű dolog az életemben,ezért mindent hanyagoltam.Minden részt amit írtál ebbe a hónapba te és LadyLoss15,eszméletlen volt ezért többször is elolvastam amit nem néztem meg.A két történeted meg nagyon tetszik engem nagyon érdekelne egy ,olyan DELENA story ami emberi,mert én meg egy olyan történetet sem olvastam.Max csak angolul.Megpróbálok,majd ,így mindenbe visszarázódni meg komizni is és remélem,hogy nem haragszol rám nagyon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helló és nagyon örülök, hogy újra hallok felőled! Nagyon remélem, hogy már jobban vagy - hidd el, tudom milyen, ha az embernek lelki traumái vannak. Azt ellenben még remélni se merem, hogy az írásaink segítenek ebben, de igyekszünk mindent megtenni, hogy h átmenetileg, de jobbá tegyük a kedvedet.
      Annak szintén örülök, hogy tetszett az áprilisi kínálat. Habár nagyon össze-vissza hónap volt, legalábbis számomra, igyekeztem azért a megfelelő színvonalon tartani az írásaimat.
      Egyébként pedig több vélemény alapján végül arra jutottam, hogy az teljesen emberi történetet kezdem el, és majd a csak a nyár végén hozom nektek az igazi drámát.

      Jó olvasást és jobbulást kívánok neked. :)

      Delete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.