Tuesday, May 14, 2013

Damon & Elena: Összetörve - Ismertető

Elena egy fiatal, tehetséges lány, aki előtt fényes jövő áll, azonban sorsa és magánéletének váratlan, drámai fordulatai miatt nem képes visszatalálni régi önmagához. Damon egy tehetős, neves cég igazgatója, akinek bár látszólag mindene megvan, mégsem boldog, mert szívét mindig összetöri valaki. Így eshetett meg, hogy mindketten egyszerre határozzák el, hogy elutaznak, nemcsak otthonról, hanem az egész kontinensről is. De vajon egy véletlen találkozás megváltoztathatja az egész életüket és beforraszthatja a be nem gyógyult sebeket?

Újabb Delena történet, melyben ezúttal mindenki ember. Azonban a természetfeletti hiánya nem ok a dráma távollétére. Kaland, humor, dráma és szerelem...mindez kedvenc párunk főszereplésével.

Ez a fanfiction egy új menüpont alatt lesz megtalálható, amely (értelemszerűen) az Összetörve nevet viseli.

A történet nagyjából 20 fejezet hosszú lesz, és hasonló időközönként hozom az új részeket, mint a Végzet esetében. Jó olvasás és szórákozást kívánok, továbbá remélem, élvezni fogjátok az újabb kalandot. :)

PROLÓGUS >>>

3 comments:

  1. Ez nagyon jónak tűnik, várom már :D

    ReplyDelete
  2. Már türelmetlenül és kiváncsian várom. :)

    ReplyDelete
  3. Nos, az ismertetőd frenetikus, ahogy azt megszokhattuk! ;D Nagyon tetszett, új lelkesedést kaptam, pedig már tudtam, h kb. mit várhatunk, de akkor is... :$ :)) Türelmetlenül várom, mint minden rajongód, és mint Your Friend! ;) :P <3
    Holnap ugye talizunk? :$ :) <3
    xoxo
    Fazekasné

    ReplyDelete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.