Saturday, July 27, 2013

Always and Forever - Ismertető

Sziasztok!
Íme, életem első folytatásos története, a témája pedig az ősi család. Fogadjátok szeretettel!

Klaus egyetlen célnak szenteli az életét: egyesíteni a családját egy szebb jövőben. Útját véres kegyetlenségének áldozatai, csalódott dühkitöréseinek romjai és rengeteg elfogyasztott szeszes ital üres üvege szegélyezik. Na meg persze lecsapolt hullák.
Elijah kitartóan menekül, Rebekahról senki sem tudja, merre jár.
Mi történik azonban, ha a legidősebb fivér megelégeli a folytonos menekülést, és bevárja öccsét? Elegendő lehet-e a sok évszázados élettapasztalat, vagy Elijah kibékülési terve alapjában véve kudarcra van ítélve? És honnan jönnek azok a furcsa, idegesítő látomások, melyek valójában emlékfoszlányok, a régmúltban megtörtént események?
Vegyünk egy kiszámíthatatlan, lobbanékony, irányításmániás (ősi) hibridet - oké, nem teljesen hibridet -, egy határozott, visszafogott és udvarias ősvámpírt, egy cserfes, tinilelkű ősi vámpírnőt, és.... és a történet folyamán kiderül még, kiket is. Majd mixeljük az egészet csomó érzelemmel, hideggel és meleggel, kellemetlenkedő boszikkal, családi viszályokkal! Igen, már közel járunk a lényeghez.
A történet két szálon fut, az egyik a Vámpírnaplók című sorozat kezdete előtt játszódik, de csupán pár évvel járunk korábban, míg a másik az ősi vámpírok gyermekkorába enged kis betekintést.

Remélem, élvezni fogjátok, ugyanis megírni igazi élmény! ;)

Ugrás a történetre 

2 comments:

  1. Szia !

    Nagyon izgalmasnak tűnik a töri, remélem lesz benne romantikus szál is, várom ...

    Mira

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia!
      Sajnos eleinte semmi romantika, hiszen főleg a családi viszonyokra, belső harcokra hegyeztem ki a dolgot kezdetben, de mikor már belemelegedünk az eseményekbe, valóban tervezek ilyesmit is. De erről bővebben még nem tudok, és nem is akarok nyilatkozni. ;)

      Delete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.