Friday, September 27, 2013

Ötödik köntösünk

Újra biztosíthatok mindenkit, hogy nem jár rossz helyen, nem írta be helytelenül a címet, és nem is a böngésző szórakozik, hanem pontosan a megfelelő weboldalon vagytok! :)

Már nagyon érett egy vadiúj kinézet, egy másik fejléccel, és ma végre, miután könnyes búcsút vettem német barátaimtól, hozzá is fogtam az átalakításhoz. Íme az eredmény.

Pár változást megemlítenék: az új sablonnak hála ezentúl "pipálással" is lehetséges lesz a véleménynyilvánítás, úgyhogy csak ajánlani tudom, hogy például ennek a bejegyzésnek az elolvasása után próbáljátok is ki :) Ez persze csak vicc volt. Emellett kicsit átalakítottam menüpontokat, a Delena Fanfiction menüpont ezentúl rendes nevén, azaz Végzet címszó alatt fut majd, míg az Összetörve is kapott egy saját menüpontot. A rövid történetek oldal Delena novellák néven folytatja pályafutását, továbbá a facebook oldalunk is menüsorból lesz elérhető ezentúl, amely oldalról visszakerült eredeti helyére, a fejléc alá.

A blogverseny tűkön ülő résztvevőinek pedig a türelmét kérem, amíg sikerül elkészítenem az okleveleket. Sajnos még mindig nem sikerült megszereznem a Photoshop CS4 Windows 8-as verzióját, úgyhogy ameddig az nincs meg, nem valószínű, hogy tudok eredményt hirdetni.

Remélem, mindenkinek tetszik ez az új köntös. Véleményeket, megjegyzéseket szívesen fogadok, hiszen bizonyára nem tökéletes.

Ölelés!
HexiTVD

No comments:

Post a Comment

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.