Friday, September 27, 2013

Végzet - III. évad: Hivatalos ismertető

Egy hosszú, felejthetetlen nyár elmúltával csillapodni látszanak a kedélyek Mystic Falls városában. Stefan távollétében Elena és Damon életük legszebb hetein vannak túl: miután másodjára, egy hamisíthatatlan Caroline-féle esküvőn is kimondták a boldogító igent, meg sem próbálnak kitörni a maguk köré alkotott rózsaszín buborékból.

A város többi lakója is kezdi megtalálni a számítását: Caroline lassan, de biztosan megpróbálja túltenni magát Tyler fájó elvesztésén, Bonnie Matt és egy bizonyos szőkeség oldalán átlépi a főiskola kapuit, Logan és Jenna kapcsolata is kibontakozni látszik, míg Klaus végre megtalálja maradásának legfőbb okát.

Eközben Stefan egy új, erős ellenféllel társulva egy veszedelmes, titkokkal és rejtélyekkel teli terv kivitelezésébe fog, amelynek szerves része lesz Esther könyvének megtalálása.

Azonban a sötét titkokkal mérgezett városban nem tarthat sokáig a boldogság. Mindenkinek színt kell vallani, amikor lehull múlt leple, továbbá egy szívszorító döntés nemcsak könnyes, tragikus következményekkel jár majd, hanem a végső pusztulás szélére sodorja Mystic Falls városát, amelynek védelme ismét tragédiába csap át.

Még több könny, még több csalódás, még több dráma, még több tragédia, és még több szívmelengető pillanat - ez lesz a harmadik évad!

Végezetül jöjjön az első három epizód címe:

3x01 - Hosszú, forró nyár
3x02 - Piszkos kis titkok
3x03 - Kör dáma

4 comments:

  1. már nagyon várom!!! :D imádom a delena jeleneteket! huh Klaus maradásának vajon mi lesz az oka? :D

    ReplyDelete
  2. wáóóóó!!! Nem semmi, szenzációs az új fejléc! :) Új évadhoz, új fejléc dukál. Alig várom az évad kezdést és az Összetörve friss fejezetét. Amúgy jó érzés hallani felőled, tündérke :)

    ReplyDelete
  3. Szia Hexi!
    Nagyon szuper lett a fejléc! Kicsit ugyan még keresgélnem kell a dolgokat rajta de tetszik! :)

    Ez az ismertető... Nem semmi!! Most csak még inkább felcsigáztad az eddig is elég tépázott idegszálaimat, nagyon és persze izgalommal várom ezt az évadot is!!!!

    pussz Bia

    ReplyDelete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.