Tuesday, December 31, 2013

Boldog Új Évet!

El se hiszem, hogy újból Szilveszter van, mert egyszerűen annyira élénken él még bennem a tavalyi újévi időszak, mintha valóban tegnap lett volna.

Mielőtt a 2014-es terveimről beszélnék, szeretnék egy rövid áttekintést tartani az elmúlt évről.
35 Végzet fejezet, 17 Összetörve rész (a maival együtt) és 8+1 novella fémjelzi számomra 2013-at.

Ami LadyLoss15-t illeti, ő 13 Always & Forever részt, illetve 2+1 novellát adott ki a kezei közül.

Most még egy kicsit untatlak titeket a pillanatnyi statisztikával: ma délelőttig 229 közzétett bejegyzés született, mindent összesítve 963 kommentet és 83300 oldalmegjelenítést regisztráltunk, valamint 27 feliratkozó csatlakozott az oldalhoz az óévben (a 2012-es adatok nélkül).
Mi több, ehhez az évhez fűződik a valaha volt legnagyobb havi látogatottság is: akkor 11333 kattintást mutatott a számláló 31 nap alatt.
Az év legnépszerűbb fanfictionnel kapcsolatos posztja legnagyobb meglepetésemre a Végzet második évadának 12. része (A függönyön túl) lett, amelyre eddig a pillanatig 546-szor kattintottak rá.
A legnépszerűbb novella Az igazi démon lett, amit LadyLoss15-tel közösen írtunk, és amelyet 436 alkalommal néztek meg.
A legtöbbször megtekintett Összetörve epizódnak a 11. rész azaz a Felesleges szavak bizonyult, és a legnépszerűbb Always & Forever rész pedig az első, Előtörő emlékek című fejezet lett.


Habár bizonyára rengeteg blog van, aki ennél (megérdemelten) sokkal jobb statisztikával büszkélkedhet, mi mégis nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve ezekkel a számokkal. LadyLoss nevében is nyugodtan mondhatom, hogy még álmodni se mertünk semmi ilyesmiről és ilyen nagyszerű olvasókról, amikor egy közös, emlékezetes nyaralás alkalmával létrehoztuk ezt a blogot.
Köszönjük, hogy ilyen támogatással és szeretettel álltok mögöttünk. Ennél szebbet nem is remélhettünk volna.

Most egy picit magamról szólnék. Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan kitartottak mellettem, akkor is, amikor tényleg fel akartam adni ezt az egészet, vagy amikor szokásom szerint hosszabb terjedelemben nyafogtam és panaszkodtam, mint az aktuális fejezet hossza. Tudom, hogy olyan messze vagyok a tökéletestől, mint Makó Jeruzsálemtől, és azzal is tisztában vagyok, hogy igazából össze sem lehet hasonlítani azzal a temérdek, szorgalmas és tehetséges íróval, aki megtalálható a blogger univerzumában.
Viszont, afféle újévi fogadalomként megígérem a lehetetlent: jövőre igykeszem megbízhatóbb lenni és alaposan megnövelni az írásaim minőségét, és a hiszti helyett inkább a fejezeteket ontom majd magamból. Azt viszont nem ígérem meg, hog heti két-három részt hozok majd, mivel ez az én életformám és napirendem mellett kivitelezhetetlen.

Továbbá szeretném pár szóban felvázolni, mit várhattok tőlem 2014-ben. Még az év elején befejeződik az Összetörve című történetem, amit nagyon szerettem írni az elmúlt évben. A helyét egyelőre nem fogja átvenni más, hosszabb történet, hanem inkább novellákat írogatok majd: tervben van három Delena központú, illetve egy Klaroline párossal foglalkozó írás. A Végzet természetesen folytatja útját a befejező, negyedik évad felé, történetének legmegrázóbb évadzárójával, amely a harmadik évad végét jelenti majd valamikor a tavasz végén. A harmadik évad lezárása után körülbelül egy hónappal startol majd a várva várt, utolsó évad. De ez még tényleg nagyon messze van.
A nyár folyamán pedig útjára bocsátom a következő hosszabb történetemet, amely egy drámai, szomorkás, szinte tragikus írás lesz, központban ismételten Damonnel és Elenával. Ez nem igazán nyúlik majd hosszabbra tizenöt fejezetnél, viszont annál megérintőbb tartalommal bír majd.

Jelenleg ezek a terveim a 2014-es esztendőre, de természetesen rengeteg minden változhat majd a jövő év folyamán. Azért remélem, tudom majd tartani magam a ritmushoz, ugyanis nagyon hajt, hogy minél hamarabb megosszam veletek a Végzet harmadik évadának utolsó harmadát. Illetve nagyon kíváncsi vagyok, milyen fogadtatása lesz az új történetnek, amiről az imént beszéltem, akárcsak az Összetörve befejező fejezeteinek.

LadyLoss15 pedig természetesen folytatja az Always & Forever című történetét. 

Nagyon remélem, hogy jövőre is ennyien velünk tartotok majd, és ha minden jól megy, sok szép pillanatot szerzünk nektek egy-egy írással. Ez sajnos egy olyan dolog, amit én személy szerint nem tudok megígérni, hiszen annyiféle ízlés létezik, de mindenképpen igyekszem majd!

Még egyszer köszönjük nektek, hogy hűséges olvasóként rendszeresen látogattátok az oldalt, és külön szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik ki is fejtették a véleményüket egy-egy fejezetnél. Kívánok mindannyiótoknak békességben, boldogságban, örömben és szeretetben gazdag új évet, ami remélem, messze felülmúlja majd az idei (számomra rettenetes) évet. Váljon valóra az a kívánság, amit az új év első pillanatában gondoltok ki.

Kellemes Szilvesztert!

HexiTVD és LadyLoss15
2013.12.31

5 comments:

  1. Istennőm és LadyLoss15!
    Először is boldog új évet nektek, kívánom, hogy minden álmotok teljesüljön abban a bizonyos 2014-es évben!
    Másodszor pedig én biztosítalak róla benneteket, hogy továbbra is lelkes követője leszek ennek a csodának, amit itt folytattok, tudom nem nagy dolog ez, de azért mégis... :) Hacsak valami "tragédia" folytán ez nem válik lehetetlenné...
    Köszönöm, hogy ennyi mindennel megajándékoztatok ebben az évben is!
    Még egyszer boldog újévet!
    Vicky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drága Vicky! Köszönöm, hogy velünk voltál és hogy jövőre sem pártolsz el! És személy szerint még azt is meg akarom köszönni, hogy egész évben mosolyt csaltál az arcomra minden egyes kommenteddel.
      Boldog új évet kívánok neked LadyLoss nevében is! :)

      Delete
    2. Az a mosoly a célom volt egyébként, továbbra is az lesz ... :)

      Delete
  2. Igy az ó év utólsó napján csak annyit mondanék, hogy minden tiszteletem a tiéd, mert mind annak a sok nehézség ellenére amiről az imént beszéltél, kitartottál melletünk. Rettenetesen várom az új fejezetet. Bárhogy alakuljon a sorozat az én szivembe csak és kizárólag Delena él. TE szintén egy nagyon különleges helyet érdemeltél ki, és kaptál. Le az összes kalappal előted! Mind az amit leirnék, kivánnék, hadd mondjam el pár soros versemben:
    2014 - ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen.
    Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!
    Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek.
    Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint.
    Igy adja át az üzenetem: Boldog új évet neked!
    Millió puszi, ugyan itt 2014 - ben, és még annál tovább is. :):):):

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Maresz! Köszönöm szépen a jókívánságokat és a verset is, aminek nagyon örültem. Még egyszer nagyon boldog új évet kívánok!

      Delete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.