Monday, December 2, 2013

Decemberi Menetrend

Hát, ez a pillanat is eljött - elérkeztünk az év utolsó hónapjához! Pedig olyan tisztán emlékszem, amikor a nyár hevében, fél lábbal a szünetben állva állítottam össze a júniusi menetrendet! Na de, a december nem csak az óév búcsújáról, hanem a karácsonyról is szól, ezért személy szerint megpróbáltam annyi új fejezetet bevállalni, amennyit csak lehet. 
Ebben a hónapban két novellát is hozok nektek, amelyek közül az egyik egy formabontó, minden más írásomtól különböző oneshot, míg a másik, az "Olvadó jégcsapok", egy igazi karácsonyi Delena-írás, amely afféle folytatásként íródott a tavalyi "A nap, ami mindent megváltoztat" című novellámhoz.
Ezen kívül szerettem volna tudatni veletek, hogy oldalunk átlépte a 76000-es oldalmegtekintési küszöböt. Habár a novemberi forgalom sajnos drasztikus visszaesést hozott, még így is nagyon büszke vagyok erre a hatalmas számra, és nagyon hálás vagyok érte nektek.

És most pedig jöjjön a menetrend, avagy íme az év legutolsó fanfic-kínálata:


VÉGZET
December 18. (szerda): 4. rész - Fehér és fekete

ÖSSZETÖRVE
December 5. (csütörtök): 14. rész - Napnyugta
December 22. (vasárnap): 15. rész - Vallomás
December 31. (kedd): 16. rész - Az ördög Converse-t visel

DELENA-NOVELLÁK
December 11. (szerda): Tűz és jég
December 25. (szerda): Olvadó jégcsapok

ALWAYS & FOREVER
December 16. (hétfő): 11. rész - Békabéke
December 29. (vasárnap): 12. rész - Lóharapást (a macska) szőrével


Remélem, mindenkinek tetszik az évzáró felhozatal, és talál kedvére valót ezen a színes palettán. Mindenkinek a lehető legszebb decembert kívánok! 
- H.

No comments:

Post a Comment

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.