Saturday, June 1, 2013

Júniusi menetrend

Nyár van! Te jó ég, mennyire vártam erre a mondatra. Hát most itt van, de valahogy nem érzem azt a varázst, ami mindig együtt járt ezzel az évszakkal számomra.
Mindenesetre itt újabb menetrend, és most kicsit okosabban kevesebbet vállaltam be, mint májusra, ami enyhén szólva katasztrofálisra sikeredett. Remélem, ennek ellenére meg lesztek elégedve, és nem tartom kizártnak, hogy több irományt is fogok tudni hozni. Meglátjuk.

DAMON & ELENA - VÉGZET
Június 4. (kedd) - 14. rész: Vágyak
Június 11. (kedd) - 15. rész: Ösvények
Június 16. (vasárnap) - 16. rész: Az üzenet: HALÁL
Június 23. (vasárnap) - 17. rész: Amikor megáll az idő

DAMON & ELENA - ÖSSZETÖRVE
Június 9. (vasárnap) - 2. rész: Az Örök Város
Június 13. (csütörtök) - 3. rész: Múlt
Június 19. (szerda) - 4. rész: Egy oldal a naplómból
Június 27. (csütörtök) - 5. rész: Szívdobbanás

Ha minden igaz, ennyi lenne az e havi kínálat. Illetve, hogy ha minden jól megy, júliusban végre befejezhetem a Végzet második évadát.
Jó olvasást és kitartást kívánok a szünidőig! :)

6 comments:

  1. Már alig várom!
    Imádom a nyarat! :) csak sajna nyáron nincs TVD :( tűkön várhatok októberig! xD

    Azon gondolkodtam, hogy -persze csak akkor hogyha lenne rá időtök- nem csinálnátok-e meg átíratként a 4.évad utolsó Delena jelenetét az a bizonyos csókot?
    vagy úgy hogy Elena el sem megy megkeresni Jert, valamint Stefan és Lexi már rég elment, vagy pedig onnan folytatni amikor Elena hazaérkezik a Katherine-nel való csatából és Damont az Alaric-cal való beszélgetésből kifolyóan a kandalló előtt találja?
    persze megértem ha elfoglaltak vagytok, csak egyszerűen nem megy ki a fejemből, hogy mi történt volna,ha az írók nem szakítják szét őket a körülményekre és az időre hivatkozva a csók után és kíváncsi lennék ti hogyan képzelnétek el
    Már most hiányzik a sorozat! :)
    Addig is izgatottan várom a frisseket és ihlet gazdag nyarat kívánok!
    puszi Bia

    ReplyDelete
    Replies
    1. szia :) milyen érdekes, nekem is ilyesmi gondolataim voltak, hogy jó lenne esetleg készíteni egy olyan fanficet, ami a 4x23-at követő Delena eseményekkel foglalkozik. Ha belefér, még ebben a hónapban megírom, oké? :)

      Delete
  2. Izgatottan várom mindegyik/bármelyik Delena történeted :) :)!

    ReplyDelete
  3. Viccelsz? 4-4 új feji szerintem még mindig elég szép teljesítmény! Ugyan olyan lelkesen várom őket, mint eddig is. :) És kívánok hozzá minél több lelki erőt és ihletet...

    ReplyDelete

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.