Friday, August 2, 2013

Augusztusi Menetrend

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem ma hozom a Végzet következő részét. Habár nagyon kevés hiányzik, hogy befejezzem, a hétvégén külföldön leszek, és nem lesz lehetőségem az írásra-
Viszont egy (vagy akár több?) jó hír is van a tarsolyomban ez alkalommal, és ez mind egy bizonyos eseménnyel hozható összefüggésbe: ebben a hónapban ünnepeljük az oldal egy éves fennállását! Ennek apropóján számos meglepetést és újdonságot terveztem, amit nemsokára veletek is megosztok. De addig is, amíg ezekről nem rántom le a leplet, jöjjön a menetrend!


VÉGZET
Augusztus 4. (vasárnap): 20. rész - Leszámolás
Augusztus 8. (csütörtök): 21. rész - A döntés mindig a tiéd
Augusztus 14. (szerda): 22. rész - ÉVADZÁRÓ RÉSZ!

ÖSSZETÖRVE
Augusztus 18. (vasárnap): 6. rész (teljes) - Dolce Vita
Augusztus 24. (szombat): 7. rész - Rossz döntés?
Augusztus 29. (csütörtök): 8. rész - Kellemes kellemetlenségek

A NAP IS FELRAGYOG
Augusztus 21. (szerda) - Felkel a nap

ALWAYS & FOREVER
Augusztus 3. (szombat): 2. rész - Véres Vallatás
Augusztus 11. (vasárnap): 3. rész - Pókvacsora
Augusztus 17. (szombat): 4. rész - Az igazi család
Augusztus 27. (kedd): 5. rész - Szemtől szemben

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK:
1. A Végzet a második évad befejező, huszonkettedik része után feltehetően egy hónap szünet következik, és a sorozat várhatóan szeptember 9-én folytatódik a vadonatúj harmadik évadával.
2. Aki eddig még nem figyelte meg, megváltozott a lejátszási lista, ezúttal kevesebb, azonban annál nagyszerűbb zenék sorakoznak benne, egytől egyik a Glee zseniálisan fantasztikus szereplőgárdájának előadásában. Egy hallgatást mindenképpen megér :)
3. A Vámpírnaplók 5. évadának premierjét ELŐBBRE HOZTÁK, tehát az új évad amerikai idő szerint október 3-án 8 órakor kezdődik, október 10-e helyett.

Ezúttal is olvasásban gazdag hónapot kívánok mindenkinek, és remélem, ki tudjátok élvezni augusztust, azaz a nyár utolsó hónapját. Én is megpróbálok így tenni! - HexiTVD

No comments:

Post a Comment

Tetszett? Nem tetszett? Kommentelj! Minket érdekel a véleményed.